Prima pagina    Forum

Special
 » Sondaj


Curs valutar 26 nov 2007
EUR 3,592
USD 2,415
XAU 64,9784

Google
Autostrada Bucuresti - Pitesti (A1)

Lungime totala 113 km
Lungime Construita 113 km
Indicativ rutier A1
      Autostrada A1 a fost prima construită în România, în anii '60, în timpul regimului lui Gheorghe Gheorghiu-Dej

      Pana la data de 15 septembrie pe sectorul cuprins intre km 23- 43 se circula pe u nsingur fir. Pana la aceasta data se executa lucrari de reparatii.

   Scrie-ne parerea ta pe forum


   Imagini Autostrada Bucuresti itesti

 1-20din 22 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Bucuresti - Pitesti ->drum cu 2 benzi
Utilizator:
aby2700
zilele trecute am trecut pe portiunea gaesti - pitesti din asa-zisa autostrada. e nasolie mare. eventual poti sa zici ca e un drum cu 2 benzi sinici decum o autostrada. pe margine nu mai exista garduri despartitoare, circula tot felu de rable care incurca circulatia. parapeti loviti si indoiti... cam asa arata

Autostrada Bucuresti - Pitesti ->re: drum cu 2 benzi
Utilizator:
infrastructura.haos
aici cam ai dreptate. Autostrada este departe de ceea ce ar trebui sa fie. Sa speram ca macar cele care se vor construi de acum inainte vor fi mai bune. Daca o comparam cu Autostrada Soarelui, deja putem vedea o mica inbunatatire in favoarea celei spre mare.

Autostrada Bucuresti - Pitesti ->autostrada
Utilizator:
aby2700
Dupa traficul care este pe aceasta autostrada, s-ar impune largirea la 3 benzi pe sens, in special in apropierea celor 2 puncte. In Germania, se practica asemenea zone, incepand cu 10-20 km inaintea marilor orase.

Autostrada Bucuresti - Pitesti ->drum cu 2 benzi
Utilizator:
Air
Ieri am avut ocazia sa parcurg inca odata aceasta asa zisa Autostrada. Ce am remarcat la sensul Pitesti Bucuresti.Tot ceea ce s-a reparat anul trecut de firmele satelite puterii PD s-a facut de mantuiala, e mai bine decat cu gropi, dar mergand pe banda 1 practic mergi cu rotile din stanga pe un covor de asfalt; iar rotile din dreapta pe cel de al doilea covor de asfalt. rezultatul este un mers f scuturat ca si cum ai merge pe un drum de zgaltait stomacul. Din pacate si partenerii de trafic nu au rabdare sa te lase sa-ti termini depasirea, asta tine tot de educatie. In toate parcarile din tara lipsesc cosurile de gunoi, si ca urmare toate padurile, pajistile si campurile sunt pline de bidoane Pet plus multe alte deseuri. :evil: Sunt f multi care nu vor sa puna in masina o simpla punga de plastic in care sa-si puna resturile, iar apoi la primul cos de gunoi sa le arunce acolo. Am intalnit situatia in care cosurile de gunoi (chiar in Austria) sau chiar Wc-urile ecologice erau pline

Autostrada Bucuresti - Pitesti ->drum cu 2 benzi
Utilizator:
Nebhotep
cred ca vrem prea multe. vezi cum arata parcarile de pe Autostrada Soarelui... sunt o mizerie... in plus... pentru ce sa punem cosuri? ca sa le fure altii? Acum cateva zile vorbeau la tv ca trebuie pe A2 inca un milion de euro doar pentru inlocuirea gardurilor si a panourilor antoirbire furate. Acum incerc sa cred ca povestea cu Mesteru Manole bate altundeva. Nu vi se pare cunoscuta partea cu 'ce se construia intr-o zi , noaptea se naruia'. Poate ca nu se naruia...ci pur si simplu mesterii vindeau materialele sau le ciordeau altii... :evil: