Prima pagina    Forum

Special
 » Sondaj


Curs valutar 26 nov 2007
EUR 3,592
USD 2,415
XAU 64,9784

Google
Infrastructura in Bucuresti
Lungime totala a strazilor aprox 1820
Suprafata orasului: 228 km2 ( 0,10% din suprafata tarii)
Populatia 2.054.079 locuitori( 9,06% din populatia tarii ) -date din 1995
Harta Bucuresti | Bucharest Map | RATB Map | Harta traseelor pentru autobuze Bucuresti

Harta RATB
Harta metrolui Bucuresti | Bucharest subway map
Harta metroului Bucurestean
Programul de dezvoltare a Municipiului Bucuresti 2005 - 2008
Proiectele Primariei Municipiului Bucuresti in infrastructura

Nota de fundamentare - H.G. nr. 503/19-04-2006
Hotararea Guvernului nr. 503/2006 pentru aprobarea indicatorilor tehnico-economici ai obiectivului de investitii „Fluidizarea traficului pe DN 1 intre km 8+100 si km 17+100 si centura rutiera in zona de nord a Municipiului Bucuresti – Obiect 7 – Completarea centurii rutiere a Municipiului Bucuresti prin constructia sectorului cuprins intre DN 7 – DN 1A (4 benzi)”
Publicata in M.Of. nr. 360/21-04-2006


Proiectul pasajului suprateran Basarab
Program reparatii strazi si linii de tramvai
Contractul de executie a lucrarii Pasajului Basarab

Infrastructura Municipiului Bucuresti - Podul Grant - Pasajul Basarab - Centura Bucuresti - Autostrada BucurestiScrie-ne parerea ta pe forum


 1-20din 115 »
Ultimele discutii pe forum
Bucuresti ->Centura de Nord
Utilizator:
infrastructura.haos
Au inceput lucrarile la centura de nord a capitalei. Lucrarile ar trebui sa finalizate in doi ani. Lucrarile presupun largirea la 2 benzi pe sens. Este binevenita aceasta lucrare, insa cred ca era nevoie de mai mult de doua benzi pe sens, avand in vedere traficul in continua crestere si mai ales ca se va mai adauga o autostrada (cea spre Brasov).

Bucuresti ->KM 0
Utilizator:
most
Bucurestenii isi vad visul implinit. Au ce si-au dorit. Este singurul, dintre orasele mari ale tarii, care are autostrazi. :D. A1 si A2! 8) Catre mare au. Mai trebuie catre munte si sunt aranjati. Inceputa si aia! Si-au dorit sa atraga si tot traficul de marfa din Romania pe la ei, ca de, aduce bani grei infrastructura asta. :) Plin de camioane pe centura! Si apoi, ca sa justifici niste investitii, trebuie trafic. Daca nu esti in drumul marfii, e mai greu. Dar se face, poate, prin tergiversarea lucrarilor pe alte trasee. Trecem Dunarea numai pe la Giurgiu. Mai era si o taxa pe-acolo. Alte poduri nu ne trebuie, ca se dezvolta si alte zone. Rezultatul acestei politici "intelepte" este vizibil azi. Poti sa ajungi de la Craiova la Bucuresti sub doua ore si jumatate si sa faci de la intrare si pana la Casa Radio, trei (!!!???) ore. Sic! Poate ca altii sunt mai performanti. Ce conteaza?! Benzinariile vand bine, mecanicii prospera iar veniturile automobilistilor se duc in vant

Bucuresti ->KM 0
Utilizator:
infrastructura.haos
normal, ca isi urmaresc interesul lor. E calr ca o sa intarzie cat se poate autostrazile din vestulsi estul tarii pentru a 'le baga in fata' pe cele care pleaca din Bucuresti. Cel mai bun exemplu e Autostrada spre Brasov vs Coridorul IV.