Prima pagina    Forum Adauga legatura la: YahooAdauga legatura la: GoogleAdauga legatura la: Power OldieAdauga legatura la: DiggAdauga legatura la: Del.icio.usAdauga legatura la: RedditAdauga legatura la: JumptagsAdauga legatura la: NetscapeAdauga legatura la: BlinklistAdauga legatura la: DiigoCurs valutar 8 feb 2008
EUR 3,676
USD 2,538
XAU 74,5957

Google
Centura Timisoara

Sectiunile viitoarei Centuri a Timisoarei
Tronson 1 - Calea Lugojului - Calea Aradului 12,6 km( constructie suspendata)
Tronson 2 - Calea Aradului - Calea Sagului (în stadiu de proiect)
Tronson 3 - Calea Sagului - Calea Lugojului (în perspectiva)
Pentru moment lucrarile sunt sistate, deoarece contractul cu firma constructoare a fost reziliat.

     Varianta de ocolire a Municipiului Timisoara se desprinde spre dreapta din DN 6 la km.549+076 printr-o intersectie denivelata, traverseaza cu un pasaj linia de cale ferată Timisoara - Bucuresti la km.0+270 , intersectează DC 63 Ghirota - Aerogara la km.1+050, cu amenajarea unei interseccii la nivel ,,T'' si continuă spre nord până la limita perimetrului construit al localitatii Giarmata Vii ( comuna Ghiroda).
     Pentru constructia centurii vor fi expropriati proprietari de terenuri de pe raza comunelor Ghiroda si Dumbravita. Suma estimata pentru despagubiri si aprobata prin HG in anul 2004 este de 845.484 RON.
     Finantarea lucrarii este asigurata prin contribuția Guvernului României la împrumutul acordat de Fondul de Cooperare Economică Internațională - Japonia privind Proiectul de reabilitare a drumurilor, semnat la Tokyo la 27 februarie 1998, ratificat prin Legea nr. 156/1998, cu modificările ulterioare. 
Scrie-ne parerea ta pe forum


 


      Imagini 08.06.2006  
     
         

 1-10din 10
Ultimele discutii pe forum
Centura Timisoara ->Deta va avea prima centura din Timis
Utilizator:
infrastructura.haos
centura a fost data in functiune. La fel si pasajul de la Voiteg . Drumul se prezinta foarte bine. Aceste doua lucrari au reusit sa fluidizeze traficul in zona si sa evite 3 treceri peste calea ferata care dadeau multa bataie de cap celor ce calatoreau spre vama Moravita. Asteptam cu nerabdare si orasele mai mari sa aibe asemenea centuri.

Centura Timisoara ->Deta va avea prima centura din Timis
Utilizator:
infrastructura.haos
Inaintea Timisoarei sau Lugojului, Deta va avea prima centura care va ocoli un oras sau municipiu, in judetul Timis. Pana in toamna, traficul greu ce traverseaza acum orasul va fi deviat pe soseaua de centura care ocoleste localitatea. Proiectul soselei de centura de la Deta are aproximativ sase kilometri, este aproape finalizat si este finantat in totalitate de Ministerul Transporturilor. Pretul soselei de centura a pornit de la 20 de milioane de lei, insa a crescut in decursul timpului. Chiar daca comerciantii din Deta nu sunt foarte multumiti, asta pentru ca nu vor avea de castigat din cauza ca soferii nu vor mai opri in oras, ci-l vor ocoli, localnicii sunt fericiti ca vor fi mai in siguranta si vor beneficia de un oras mai curat, mai putin poluat si mai sigur. Fara accidente Casele vor fi mai solide si vor rezista mai bine, dupa ce, in toamna, centura va scoate practic tot traficul greu din oras. „Suntem primul oras din Timis care va avea o centura ocoli

Centura Timisoara ->posibil in 40 zile
Utilizator:
Nebhotep
Ieri am auzit la tv ca ar fi fost publicat anuntul pentru noua licitatie. Cica in 40 zile este posibil sa se semneze contractul. De aceasta data sunt stabilite termene intermediare exacte pentru anumite lucrari, care daca nu vor fi respectate, contractul va putea fi reziliat imediat. Termenul propus prin noul proiect este de 20 luni.

Centura Timisoara ->Cum stam cu terminarea lucrarilor???
Utilizator:
Nebhotep
in felu asta cred ca putem sa ne luam gandul ca o sa avem centura prea curand. Am auzit ca si la Sibiu s-a reziliat contractul cu Todini. In tara asta chiar nimic nu se poate duce la bun sfarsit fara o tzeapa?

Centura Timisoara ->Cum stam cu terminarea lucrarilor???
Utilizator:
dorum
cica s-a amanat pana pe 10 septembrie licitatia!..... ...astia chiar isi bat joc de noi!!!! Anu asta p..a lucrari!!

Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centura Sibiu| Centura Timisoara| DN66| DN6 Timisoara - Lugoj| Norme TEM| Reteaua de drumuri| Statistici nationale| Statistici europene| linkuri