Oferte de 4 si 5 milioane de euro, pentru reabilitarea parcului central al Clujului


Municipalitatea din Cluj-Napoca a primit două oferte la licitaţia de astăzi pentru lucrările de modernizare a parcului central „Simion Bărnuţiu” şi a clădirii vechiului cazinou. Contractul a fost evaluat la aproximativ şapte milioane de euro (aproximativ 30 milioane de lei), iar lucrările ar urma să dureze 15 luni. Cele două oferte au venit de la societăţile Antrepriza de Construcţii şi Instalaţii, cu un preţ de 17, 04 milioane de lei (aproximativ patru milioane de euro) şi respectiv asocierea Kiat Group / Electrogrup, cu 21,84 milioane de lei (aproximativ 5,2 milioane de euro)
. "Criteriul de evaluare este preţul cel mai mic; ambele societăţi au au mers pe durata maximală de executare a lucrărilor, de 15 luni. Urmează să analizăm documentele de calificare, urmând să luăm o decizie până la finalul anului", a declarat viceprimarul Radu Moisin, preşedintele comisiei de licitaţie, pentru ziuadecj.ro. Comisia va analiza cele două oferte, urmând să ia o decizie privind contractarea lucrărilor în următoarea perioadă. Parcul se modernizează cu bani europeni; contractul de finanţare a fost semnat deja la Cluj, de ministrul Dezvoltătorii Reegionale şi Turismului, Elena Udrea, în octombrie.
Data: 14.12.2010 , Sursa: Ziua de Cluj
Acest articol a fost vizualizat de : 142 ori.

Cuvinte cheie: investitii,Cluj

tweet This! Distribuie   rss

Citeste si...


Oferte de 4 si 5 milioane de euro, pentru reabilitarea parcului central al Clujului

» Aquatim marchează finalizarea lucrărilor de reabilitare din zona Piaţa Crucii Timişoara

Au stabilit finanţarea la reabilitare termică

Accident in Piata Lucian Blaga: o masina a intrat in intersectie pe culoarea rosie

» Strada Macesului, modernizata doar in intersectie

Jorj vrea drum peste Somes si pasaje subterane pe sub centrul Clujului

Primii pasi pentru reabilitarea Parcului Feroviarilor

» ISPA sapă sub Pasajul CSR

Palatul de Justitie, spre reabilitare

Noi proiecte de infrastructura rurala
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Soarelui ->Circulaþia rutierã pe Autostrada Soarelui, opritã temporar
infrastructura.haos:

Traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2 a fost oprit temporar, astazi dupã-amiazã, din cauza unui incendiu la o miriºte din apropierea A2, în dreptul kilometrului 121, circulaþia fiind deviatã spre DN 3, pe ambele sensuri, informeazã Centrul Infotrafic din cadrul Poliþiei Române. Potrivit

Autostrada Soarelui ->Autostrada Soarelui
infrastructura.haos:

radare fixe nu sunt pe A2. Este posibil insa sa fie radare mobile. Acestea filmeaza autovehiculele aflate in miscare, fara sa le opreasca. Este posibil ca asemenea radare sa fie folosite in acele loganuri neinsciptionate.

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
infrastructura.haos:

Conform calendarului Autostradazii Cernavoda - Constanta, Semnarea contractului de "Proiectare si Constructie" ar trebui sa aiba loc la 28.02.2008 iar perioada de executie 15.03.2008 si 15.03.2010.

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
Lutic:

in sfarsit se pare ca vor incepe lucrarile iar centura constanta cica va fi gata in data de 1 mai 2011

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
daniel28:

Nici macar nu s-a licitat. In derulare este doar invitatia la precalificare pt centura Constantei, la care documentatiile se depun pana pe 17.08.2007. Asa ca mai ai de asteptat.