Prima pagina    Forum Adauga legatura la: YahooAdauga legatura la: GoogleAdauga legatura la: Power OldieAdauga legatura la: DiggAdauga legatura la: Del.icio.usAdauga legatura la: RedditAdauga legatura la: JumptagsAdauga legatura la: NetscapeAdauga legatura la: BlinklistAdauga legatura la: DiigoCurs valutar 8 feb 2008
EUR 3,676
USD 2,538
XAU 74,5957

Google

Cezar Preda: Am gresit si noi, PD-ul, in ceea ce priveste taxa auto


Pedelistul Cezar Preda a recunoscut in cadrul emisiunii "Oamenii Realitatii" (Realitatea TV) ca si PD-ul a avut o vina in impunerea taxei de prima inmatriculare, dar spune ca acum e momentul sa anulam aceasta taxa si sa dam banii inapoi celor i-au platit pe ea.

"Nu te poti degreva de o responsabilitate pe care o ai prin solidaritatea avuta cu guvernul care a impus taxa. Dar dupa asta, am facut ceea ce trebuia, iar Sebastian Bodu a fost dat afara de premierul Tariceanu pentru ca a criticat taxa", a declarat liderul PD-L
.

Preda nu-si face probleme ca electoratul va taxa sinceritatea sa deoarece "romanii s-au cam saturat de politicienii care spun ca nu gresesc niciodata".

Olguta Vasilescu spune ca PSD se va hotara luni daca daca va sustine sau nu motiunea simpla de cenzura a PD-L si anunta ca si PSD pregateste o motiune simpla de cenzura cu tema "Scaderea nivelului de trai".

Si liderul PIN, Cozmin Gusa, va sustine motiunea, deoarce partidul sau sustine "orice initiativa buna pentru romani". Gusa spune insa ca eliminarea taxei nu ar fi meritul vreunui politician ci al presiunii exercitate de cetateni si mass-media.

In schimb, liberalul Adrian Iorgulescu, ministrul Culturii, a reluat argumentele aduse de seful sau de partid si guvern, Calin Popescu Tariceanu, sustinand  ca e vorba de o taxa de mediu si nu una fiscala si e necesara pentru a preveni transformarea Romaniei in cimitir de masini vechi.


 1-20din 33 »
Ultimele discutii pe forum
DN1 Bucuresti - Brasov ->sesizari si reclamatii
Utilizator:
ltc
http://www.cestrin.ro:8080/sesizari/default.aspx

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
Nebhotep
sper sa nu le treaca repede. Nu ar fi primul proiect care incepe in fortza si se incheie cu scandal.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Re: DN Sibiu - Brasov
Utilizator:
aby2700
Sper sa nu fie doar un elan de inceput, si sa o lase mai moale pe parcurs.situatia era asemanatoare. Foarte multe tronsoane in care se circula pe o singura banda. In iarna insa, se circula normal. Toate sectoarele unde s-au realizat escavatii erau asfaltate, semafoarele erau scoase. cred ca au lucrat bine pana acuma. Sa speram ca si rezultatul final sa fie la fel de bine.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Despre Colas in presa
Utilizator:
infrastructura.haos
[i:e29b04bb68]Podul des vizitat de Basescu a inghitit 515 miliarde, fiind reparat de SC Constructii Feroviare Iasi – Grup Colas SA, lucrarea fiind contractata pe un an, desi legea prevede "de regula nu mai mult de o luna". Grupul francez Colas a preluat in urma cu cativa ani si SC SCREG Romania SRL, despre care presa buzoiana a scris ca exploata balastul din zona pilonilor podului, fapt ce ar fi afectat fundatiile acestuia. Excavarile de pietris au fost executate pe baza unui studiu intocmit de IPTANA mai sus mentionata. Francezii detin 51% din firma ieseana si nu este de mirare ca CNADNR i-a cadorisit, deoarece compania statului este asociata cu COLAS la Sorocam SRL din Bucuresti, alta abonata la banii publici, si care il are ca administrator chiar pe fostul director al companiei. Sorocam s-a ales in noiembrie 2004 cu un contract de 12 miliarde de lei, in urma unei licitatii organizate de Primaria Capitalei, pentru executarea unor lucrari de canalizare ape pluviale si

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
infrastructura.haos
In Romania functioneaza din 1998 si are peste 300 angajati. Cifra de afaceri la nivelul anului 2004 a fost in jur de 50 milioane euro. Firma a avut de-a lungul timpului, numeroase contracte cu CNADNR. Se pare chiar ca ar fi una din 'preferatele' ministrului Berceanu. Firma are la randul sau participatii la numeroase firme importante de constructii din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Constanta.


Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centura Sibiu| Centura Timisoara| DN66| DN6 Timisoara - Lugoj| Norme TEM| Reteaua de drumuri| Statistici nationale| Statistici europene| linkuri