Prima pagina    Forum Adauga legatura la: Yahoo Adauga legatura la: Google Adauga legatura la: Power Oldie Adauga legatura la: Digg Adauga legatura la: Del.icio.us Adauga legatura la: Reddit Adauga legatura la: Jumptags Adauga legatura la: Netscape Adauga legatura la: Blinklist Adauga legatura la: Diigo


Se pune din nou taxa pe podul de la Cernavoda


Pentru un autoturism, taxa va fi de zece lei, pentru fiecare traversare a podului. Tarifele au fost stabilite printr-un ordin emis de fostul ministru al Transporturilor, liberalul Ludovic Orban, în februarie 2008, şi se aplică pentru vehiculele înmatriculate în România şi în alte state, pentru fiecare trecere, indiferent de sensul de parcurs.
 
Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR) va încasa de luni taxe de până la 68 de lei pentru vehiculele care vor traversa podul peste Dunăre, Feteşti-Cernavodă, potrivit unui comunicat remis miercuri de companie, preluat de NewsIn
. Proprietarii de autoturisme vor plăti pentru trecerea podului suma de 10 lei, iar cei de motociclete vor achita şapte lei. Şoferii de microbuze şi de autovehicule, care au masa totală maximă autorizată sub 12 tone, vor plăti pentru o traversare a podului 35 de lei.

Pentru autobuze, autocare şi autovehicule cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12,0 tone şi cu maximum trei axe (inclusiv), CNADNR a stabilit o taxă de 47 de lei.
Cel mai mult vor plăti şoferii de camioane cu masa totală maximă autorizată mai mare sau egală cu 12 tone şi cu minimum patru axe, respectiv 68 de lei pentru o trecere.

Agenţia de Control şi Încasare Feteşti, unde vor fi achitate aceste tarife, este situată pe tronsonul de autostradă Feteşti-Cernavodă, la km 144+251.
Data: 29.07.2009 , Sursa: Cotidianul
Acest articol a fost vizualizat de : 207 ori.
Cuvinte cheie: taxa pod, Cernavoda

 1-20din 82 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Soarelui ->Circulația rutieră pe Autostrada Soarelui, oprită temporar
Utilizator:
infrastructura.haos
Traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2 a fost oprit temporar, astazi după-amiază, din cauza unui incendiu la o miriște din apropierea A2, în dreptul kilometrului 121, circulația fiind deviată spre DN 3, pe ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Potrivit Centrului Infotrafic, incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 15.00, la o miriște din apropierea Autostrăzii București-Constanța, în dreptul kilometrului 121, fumul reducând considerabil vizibilitatea și punând în pericol siguranța circulației rutiere. Astfel, Poliția Rutieră a luat măsura opririi temporare a traficului, până la stingerea focului. Circulația pe sensul către București se desfășoară deviat de la kilometrul 145, prin Fetești, pe DN 3 și pe sensul către Cernavodă, de la kilometrul105, prin Drajna, tot pe DN3, precizează sursa citată (Mediafax)

Autostrada Soarelui ->Autostrada Soarelui
Utilizator:
infrastructura.haos
radare fixe nu sunt pe A2. Este posibil insa sa fie radare mobile. Acestea filmeaza autovehiculele aflate in miscare, fara sa le opreasca. Este posibil ca asemenea radare sa fie folosite in acele loganuri neinsciptionate.

Autostrada Soarelui ->Autostrada Soarelui
Utilizator:
am auzit ca ar fi radare fixe pe Autostrada Soarelui. Am auzit ca unii ar fi primit acasa amenda. Stiti ceva despre astea?

Autostrada Soarelui ->Discreție totală la Centura Soarelui
Utilizator:
bahntm
La doi pași de intrarea în orașul Ovidiu, într-o discreție totală din partea autorităților, se lucrează de zor la Centura Soarelui, cu profil de autostradă, care va ocoli Constanța pe o lungime de 22 kilometri. Celălalt tronson al Autostrăzii Soarelui, de 51 de kilometri, întâmpină dificultăți din cauza problemelor arheologice și a exproprierilor. Șoseaua de centură începe la Ovidiu, ocolește vestul Constanței, trece peste DN 3, ocolește satul Lazu și se oprește la Agigea, în DN 39, chiar înainte de podul peste Canalul Dunăre-Marea Neagră. Centura Constanței e finanțată de BERD și de Guvernul Romaniei, valoarea totală a investiției fiind de 145 milioane euro. http://www.evz.ro/articole/detalii-articol/862940/Discretie-totala-la-Centura-Soarelui/

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
Utilizator:
Salut se stie cumva s-a terminat licitatia pt tronsonul (oanele) Cernavoda-Constanta? Si daca da cand se vor apuca de lucru. :(


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | vanzari masini | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri