Prima pagina    Forum Adauga legatura la: YahooAdauga legatura la: GoogleAdauga legatura la: Power OldieAdauga legatura la: DiggAdauga legatura la: Del.icio.usAdauga legatura la: RedditAdauga legatura la: JumptagsAdauga legatura la: NetscapeAdauga legatura la: BlinklistAdauga legatura la: Diigo



Curs valutar 8 feb 2008
EUR 3,676
USD 2,538
XAU 74,5957

Google

PSD propune o taxa anuala de mediu


PSD propune instituirea unei taxe anuale de mediu în locul taxei de primă înmatriculare. Iniţiativa a fost anunţată de preşedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie.

Taxa ar urma să fie plătită doar pe perioada în care maşina va fi folosită, iar în cazul în care autoturismul este vândut, cumpăratorul va fi cel care va achita taxa in continuare pe perioada utilizării, a declarat Vanghelie. Social democratul a adăugat că, prin proiectul de modificare a taxei auto, ce va fi analizat în această săptămână de Guvern, premierul Tariceanu nu face decât să schimbe denumirea taxei după ce in 2007 a încasat 250 de milioane de euro.

Pe de altă parte, PD-L a anunţat că proiectul de moţiune la adresa guvernului, pe problema taxei, este gata şi va fi depus în Parlament

.

Preşedintele partidului, Emil Boc, a declarat că taxa contravine legislaţiei europene, că nivelul taxei este disproporţionat faţă de veniturile populaţiei, iar decizia a fost deja invalidată în justiţie.

Ministrul transporturilor, Ludovic Orban, a admis că asupra cuantumului şi a sistemului punerii în aplicare a taxei mai pot exista discuţii, motiv pentru care ministrul economiei, Varujan Vosganian, va demara, în această săptămână, consultări cu reprezentanţii partidelor parlamentare.


 1-20din 33 »
Ultimele discutii pe forum
DN1 Bucuresti - Brasov ->sesizari si reclamatii
Utilizator:
ltc
http://www.cestrin.ro:8080/sesizari/default.aspx

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
Nebhotep
sper sa nu le treaca repede. Nu ar fi primul proiect care incepe in fortza si se incheie cu scandal.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Re: DN Sibiu - Brasov
Utilizator:
aby2700
Sper sa nu fie doar un elan de inceput, si sa o lase mai moale pe parcurs.situatia era asemanatoare. Foarte multe tronsoane in care se circula pe o singura banda. In iarna insa, se circula normal. Toate sectoarele unde s-au realizat escavatii erau asfaltate, semafoarele erau scoase. cred ca au lucrat bine pana acuma. Sa speram ca si rezultatul final sa fie la fel de bine.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Despre Colas in presa
Utilizator:
infrastructura.haos
[i:e29b04bb68]Podul des vizitat de Basescu a inghitit 515 miliarde, fiind reparat de SC Constructii Feroviare Iasi – Grup Colas SA, lucrarea fiind contractata pe un an, desi legea prevede "de regula nu mai mult de o luna". Grupul francez Colas a preluat in urma cu cativa ani si SC SCREG Romania SRL, despre care presa buzoiana a scris ca exploata balastul din zona pilonilor podului, fapt ce ar fi afectat fundatiile acestuia. Excavarile de pietris au fost executate pe baza unui studiu intocmit de IPTANA mai sus mentionata. Francezii detin 51% din firma ieseana si nu este de mirare ca CNADNR i-a cadorisit, deoarece compania statului este asociata cu COLAS la Sorocam SRL din Bucuresti, alta abonata la banii publici, si care il are ca administrator chiar pe fostul director al companiei. Sorocam s-a ales in noiembrie 2004 cu un contract de 12 miliarde de lei, in urma unei licitatii organizate de Primaria Capitalei, pentru executarea unor lucrari de canalizare ape pluviale si

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
infrastructura.haos
In Romania functioneaza din 1998 si are peste 300 angajati. Cifra de afaceri la nivelul anului 2004 a fost in jur de 50 milioane euro. Firma a avut de-a lungul timpului, numeroase contracte cu CNADNR. Se pare chiar ca ar fi una din 'preferatele' ministrului Berceanu. Firma are la randul sau participatii la numeroase firme importante de constructii din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Constanta.


Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centura Sibiu| Centura Timisoara| DN66| DN6 Timisoara - Lugoj| Norme TEM| Reteaua de drumuri| Statistici nationale| Statistici europene| linkuri