Prima pagina    Forum Adauga legatura la: Yahoo Adauga legatura la: Google Adauga legatura la: Power Oldie Adauga legatura la: Digg Adauga legatura la: Del.icio.us Adauga legatura la: Reddit Adauga legatura la: Jumptags Adauga legatura la: Netscape Adauga legatura la: Blinklist Adauga legatura la: Diigo


OMV, Rompetrol si Petrom vin pe Autostrada Soarelui intr-o luna


Companiile OMV, Rompetrol si Petrom vor amplasa benzinarii mobile pe ambele sensuri de pe Autostrada Soarelui in cel mult o luna, a declarat directorul de comunicare al CNADNR, Stefan Szobotka.
Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a semnat contractele de concesionare, lucrari si servicii necesare asigurarii alimentarii cu carburanti a mijloacelor de transport care tranziteaza Autostrada A2 Bucuresti-Cernavoda, pentru loturile 2,3,4 si 5, arata NewsIn.

"Rompetrol a semnat deja contractul de concesiune, urmand ca in cursul saptamanii viitoare sa semneze si celelate doua companii, respectiv OMV si Petrom", a spus Stefan Szobotka
.

Acesta a adaugat ca Lotul 2 a fost atribuit companiei OMV, Lotul 3 companiei Rompetrol, Lotul 4 Petrom si Lotul 5 Rompetrol. Reprezentantul CNADNR a precizat ca pentru Lotul 1, castigat de OMV, procedura a fost suspendata, dar nu a oferit detalii.

Publicitate pe acest site
Pentru Lotul 2, reprezentat de spatiile situate la kilometrul 66+800, pe ambele sensuri de mers ale autostrazii a fost desemnata castigatoare compania OMV. Contractul este in valoare de 2,48 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 31 de zile.

Contractul pentru Lotul 3 a fost semnat cu Rompetrol cu o valoare de circa patru milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase zile. Lotul 3 este situat la kilometrul 88+300. Lotul 5 situat la kilometrul 139+830 este atribuit tot companiei Rompetrol care a semnat un contract in valoare de aproape 4,5 milioane euro, cu o durata de concesiune de 15 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de sase de zile.

Lotul 4, concesionat de Petrom, este situat la kilometrul 111+770, iar contractul semnat are o valoare de 2,4 milioane euro, cu o durata de concesiune de 20 de ani, iar durata de montare a statiilor mobile este de 32 de zile.

Contractele de concesiune de lucrarile publice si servicii au fost atribuite prin licitatie deschisa.
Data: 27.08.2008 , Sursa: Wall Steet
Acest articol a fost vizualizat de : 109 ori.
Cuvinte cheie: benzinarii, autostrada soarelui,A1

 1-20din 65 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Soarelui ->Circulația rutieră pe Autostrada Soarelui, oprită temporar
Utilizator:
infrastructura.haos
Traficul rutier pe Autostrada Soarelui A2 a fost oprit temporar, astazi după-amiază, din cauza unui incendiu la o miriște din apropierea A2, în dreptul kilometrului 121, circulația fiind deviată spre DN 3, pe ambele sensuri, informează Centrul Infotrafic din cadrul Poliției Române. Potrivit Centrului Infotrafic, incendiul a izbucnit luni, în jurul orei 15.00, la o miriște din apropierea Autostrăzii București-Constanța, în dreptul kilometrului 121, fumul reducând considerabil vizibilitatea și punând în pericol siguranța circulației rutiere. Astfel, Poliția Rutieră a luat măsura opririi temporare a traficului, până la stingerea focului. Circulația pe sensul către București se desfășoară deviat de la kilometrul 145, prin Fetești, pe DN 3 și pe sensul către Cernavodă, de la kilometrul105, prin Drajna, tot pe DN3, precizează sursa citată (Mediafax)

Autostrada Soarelui ->Autostrada Soarelui
Utilizator:
am auzit ca ar fi radare fixe pe Autostrada Soarelui. Am auzit ca unii ar fi primit acasa amenda. Stiti ceva despre astea?

Autostrada Soarelui ->Autostrada Soarelui
Utilizator:
infrastructura.haos
radare fixe nu sunt pe A2. Este posibil insa sa fie radare mobile. Acestea filmeaza autovehiculele aflate in miscare, fara sa le opreasca. Este posibil ca asemenea radare sa fie folosite in acele loganuri neinsciptionate.

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
Utilizator:
infrastructura.haos
Conform calendarului Autostradazii Cernavoda - Constanta, Semnarea contractului de "Proiectare si Constructie" ar trebui sa aiba loc la 28.02.2008 iar perioada de executie 15.03.2008 si 15.03.2010.

Autostrada Soarelui ->BY-PASS CONSTANTA
Utilizator:
infrastructura.haos
CN ADNR a demarat la data de 4 iulie licitatia pentru proiectarea si constructia autostrăzii Centura Constanta. Firmele de constructii interesate sunt invitate să depună documentele de precalificare până pe data de 17 august 2007. În urma etapei de precalificare, firmele selectate vor avea la dispoziŃie 45 de zile să depună ofertele detaliate. Contractul de constructie al autostrăzii Centura Constanta va fi semnat în cursul lunii noiembrie 2007. Noua variantă de ocolire a orasului Constanta, cu profil de autostradă, este finantată de Banca Europeană de Reconstructie si Dezvoltare si de Guvernul României. Costurile estimate pentru realizarea autostrăzii în lungime de 22,2 km, împreună cu întreaga infrastructură asociată, vor fi de circa 145 milioane de Euro. Autostrada va fi proiectată pentru o viteză de deplasare a autovehiculelor de 140 km/h, cu o cale de rulare de 2x7,5 m, zona mediană de 4 m si banda de urgentă de 2x3 m. Traseul autostrăzii începe în apropierea podului Ovidi


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | vanzari masini | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri