Prima pagina    Forum twitter rsswww.infrastructura.info

Suntem pe facebook

Modernizarea pasajelor de pe centura Ploiesti Vest ar putea costa 15 mil. euro


Modernizarea celor cinci pasaje vechi de pe centura Ploiesti Vest ar putea incepe in luna martie a anului viitor si ar putea costa circa 15 milioane de euro, a declarat directorul general adjunct al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), Marin Ionescu.

"Cele cinci pasaje sunt in faza de proiectare si urmeaza sa le facem expertiza tehnica, insa va trebui intervenit chirurgical, ceea ce inseamna ca la trei dintre ele nu vom mai realiza si suprastructura
. Cele cinci pasaje vor masura, la finalizarea constructiilor, 400 de metri patrati liniari. Trei dintre ele sunt amplasate peste cai ferate, si anume peste calea ferata de la Brazi, cea de la Bucuresti-Targoviste si Bucuresti-Brasov, celelealte doua fiind pozitionate peste DN 72. Construirea celor cinci pasaje ar putea costa aproximativ 15 milioane de euro", a spus Marin Ionescu, potrivit NewsIn.

Pe de alta parte, Radu Berceanu a declarat ca o decizie privind modernizarea celor cinci pasaje ar putea fi luata in primavara anului viitor, in functie de fondurile disponibile.

El a mentionat ca pasajele respective trebuie decopertate, aranjate si reparate, astfel incat intreaga portiune sa fie inlocuita.

Prin aceasta modernizare ministrul de resort spera ca timp de 10-12 ani nu vor mai fi probleme de circulatie in zona in care vor fi amplasate cele cinci pasaje.

Lucrarile la centura Ploiesti Vest se realizeaza pe o lungime de 12,8 km, soseaua fiind extinsa de la doua la patru benzi, iar valoarea lucrarilor la centura este in jur de 43 milioane de euro.

Cele patru benzi de circulatie, cate doua pe fiecare sens de mers, au fiecare latimea de 3,5 metri.

Data: 23.02.2010 , Sursa: Wall Steet
Acest articol a fost vizualizat de : 150 ori.

Cuvinte cheie: centura Ploiesti Vest

tweet This! Distribuie rss
Alte Stiri din aceeasi categorie

 1-20din 180 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Bucuresti - Brasov ->Comarnic-Brasov
Utilizator:
Lutic
Cica in maxim 2 saptamani se semneaza contractul de concesiune pentru tronsonul Comarnic-Brasov, care face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov! Oare chiar o fi adevarat?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
cristi
Viteza de proiectare a autostrazilor, in diferite tari (km/h): Tara - Ses - Deal - Munte Anglia - 112 - 96 - 80 Austria - 140 - 120 - 100 Belgia - 120 - 100 - 80 Elvetia - 120 - 100 - 80 Franta - 140 - 120 - 100 Italia - 120 - 100 - 80 Japonia - 120 - 100 - 80 S.U.A. - 112 - 96 - 80 ------------------------------- Romania - 120 - 100 - 80 P.S. Tari rank-urile :))

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Intersectie pe o autostrada din Italia(Napoli). Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Oare om vedea vreodata asa ceva si la noi?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Ce ziceti de acest viaduct? Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Asa da!

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Autostrada de mica viteza
Utilizator:
infrastructura.haos
Stimați praticipanți la trafic. Compania națională de „autostrăzi” are plăcerea să vă aducă la cunoștință cea mai proastă veste din domeniul său de incompetență. A! Nu vă gândiți că ne-am adjudecat ultimul loc în lume la lipsa de șosele omenești. Cât timp vor mai exista triburile alea independente de la sud de Uganda, adică până n-o să moară toți în accidente de elefant, o să fim doar de râsul Albaniei. Deci: despre al’ceva e vorba în comunicat. E vorba despre datele tehnice ale autostrăzii de 1.500.000.000 de euroi înșirați pe 169 de kilometri, de la București la Brașov. Sărim peste amănuntele de interes turistic, gen „pe stânga - calea ferată, pe dreapta – localitatea Buda”. Doar e autostradă, ce dracu; din calea ăsteia trebuie să dispară toată bariera, gaborimea de circulație din colțul Sinăii și trecerea de pietoni (Comarnic, Bușteni, Predeal). Autostrada e făcută să te sui pe ea,


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri