Prima pagina    Forum

Guvernantii s-au razgandit: pe autostrada Bucuresti-Ploiesti se va circula de la finele lui 2010


autostrada Bucuresti,Ploiesti Prezenţi pe unul dintre şantierele autostrăzii Bucureşti-Braşov, pe tronsonul spre Ploieşti, premierul Emil Boc şi ministrul Transporturilor Radu Berceanu au modificat data-limită a finalizării lucrării. Modificarea nu a fost anunţată în mod particular, ea se poate observa numai comparând declaraţia de astăzi a premierului cu cea a ministrului Transporturilor de acum câteva luni
.

Premierul Emil Boc a declarat astazi urmatoarele: "vara aceasta infrastructura nu are vacanta. Sunt 650 de oameni care lucreaza si peste 400 de utilaje la lucru. Comparativ cu inceputul anului, cand aici nu exista nimic, nici macar exproprierile nu erau facute, acum se lucreaza. Speram ca pana la sfarsitul anului sa facem 30 de kilometri de autostrada la strat de binder, iar la sfarsitul anului 2010 romanii sa poata circula pe aceasta autostrada (n.r. - pe tronsonul Bucuresti - Ploiesti), sa nu mai fie nevoiti sa suporte calvarul de pe DN1. In fiecare luna sa se faca ce am promis".

Pe 12 mai, Radu Berceanu, insotit de premierul Boc (care nu l-a contrazis daca ar fi avut alte informatii) a precizat: "autostrada Bucuresti-Ploiesti va fi gata in iulie 2010, mai putin sapte kilometri, insa se va putea circula intre centura Bucuresti si cea a Ploiestiului. Problema este ca nu exista posibilitatea preluarii traficului de pe autostrada la intrarea in Bucuresti".

UPDATE - Inca o promisiune

Ministrul Berceanu a mai declarat ca in primavara anului viitor vor incepe lucrarile la tronsonul de autostrada Comarnic-Brasov.

"Dupa ultimele discutii cu constructorul, ei vor lucrari mai accelerate pentru ca e in avantajul lor. Cu cat termina mai repede, cu atat isi pot recupera mai repede banii", a spus el.
Data: 23.08.2009 , Sursa: Capital
Acest articol a fost vizualizat de : 537 ori.

Cuvinte cheie: autostrada Bucuresti Ploiesti

Alte Stiri din aceeasi categorie

 1-20din 157 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Bucuresti - Brasov ->Comarnic-Brasov
Utilizator:
Lutic
Cica in maxim 2 saptamani se semneaza contractul de concesiune pentru tronsonul Comarnic-Brasov, care face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov! Oare chiar o fi adevarat?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
cristi
Viteza de proiectare a autostrazilor, in diferite tari (km/h): Tara - Ses - Deal - Munte Anglia - 112 - 96 - 80 Austria - 140 - 120 - 100 Belgia - 120 - 100 - 80 Elvetia - 120 - 100 - 80 Franta - 140 - 120 - 100 Italia - 120 - 100 - 80 Japonia - 120 - 100 - 80 S.U.A. - 112 - 96 - 80 ------------------------------- Romania - 120 - 100 - 80 P.S. Tari rank-urile :))

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Intersectie pe o autostrada din Italia(Napoli). Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Oare om vedea vreodata asa ceva si la noi?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Ce ziceti de acest viaduct? Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Asa da!

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Autostrada de mica viteza
Utilizator:
infrastructura.haos
Stimați praticipanți la trafic. Compania națională de „autostrăzi” are plăcerea să vă aducă la cunoștință cea mai proastă veste din domeniul său de incompetență. A! Nu vă gândiți că ne-am adjudecat ultimul loc în lume la lipsa de șosele omenești. Cât timp vor mai exista triburile alea independente de la sud de Uganda, adică până n-o să moară toți în accidente de elefant, o să fim doar de râsul Albaniei. Deci: despre al’ceva e vorba în comunicat. E vorba despre datele tehnice ale autostrăzii de 1.500.000.000 de euroi înșirați pe 169 de kilometri, de la București la Brașov. Sărim peste amănuntele de interes turistic, gen „pe stânga - calea ferată, pe dreapta – localitatea Buda”. Doar e autostradă, ce dracu; din calea ăsteia trebuie să dispară toată bariera, gaborimea de circulație din colțul Sinăii și trecerea de pietoni (Comarnic, Bușteni, Predeal). Autostrada e făcută să te sui pe ea,


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri