Prima pagina    Forum twitter rsswww.infrastructura.info

Suntem pe facebook

Emil Boc promite bani pentru Timisoara! In 2011 am putea avea autostrada spre Arad si in 2012 Centura de sud


Autostrada Arad-Timisoara, Centura de Sud a orasului, bazinul olimpic, continuarea reabilitarii termice a blocurilor sunt prioritare pentru Guvern, a spus Emil Boc la Timisoara. Premierul a promis finantari pentru aceste obiective si finalizarea lor cat mai grabnica."In baza parteneriatului pe care il avem cu autoritatile locale, anul acesta avem in lucru Autostrada Arad - Timisoara si obiectivul e ca in 2011 sa fie finalizata.
De asemenea, ringul va fi finalizat. Ma refer la varianta de ocolire Timisoara Sud
. Contractul se va semna la sfarsitul lui martie, cu obiectiv de finalizare 15 luni.
Al doilea obiectiv e drumul national 69 - drumul national 6 printr-un imprumut de la Banca japoneza, prin care vom asigura finantarea.

Reabilitarea drumului national Caransebes - Lugoj este in lucru si se va finaliza in toamna. Costa 22 de milioane de euro, fara tva. In ceea ce priveste autostrada Timisoara - Lugoj, aceasta va avea 35 km si va costa 359 de milioane de euro.
Si Aeroportul International Timisoara va beneficia de finantare pentru terminal. Acesta va costa 700 miliarde de lei. Este vorba de o finantare asigurata de Guvern.

In privinta Timisului, am decis clar sprijinirea programului de reabilitare termica a blocurilor. 1804 apartamente sunt deja finantate, adica 48 de blocuri. Vor mai intra in finantare alte 110 blocuri, adica 3494 de apartamente. Vom ajuta ajuta primaria cu extinderea Pietei de gros si vrem sa rezolvam problema cinematografelor care au o situatie juridica incerta", a spus premierul.

Boc a adaugat ca Timisoara va primi bani in acest an pentru bazinul olimpic

Sedinta de guvern in afara Bucurestiului, la Timisoara

Presedintele Consiliului Judetean Timis, Constantin Ostaficiuc, a lansat o invitatie Guvernului de a tine o sedinta la Timisoara, iar Emil Boc a confirmat ca o va face. Ostaficiuc a precizat ca spera ca intr-o luna sa finalizeze extinderea Palatului Administrativ, astfel ca Executivul sa tina aceasta sedinta in teritoriu in noua sala de conferinte.

"Speram ca acest lucru sa se intample la sfarsitul lui aprilie sau in mai", a spus Constantin Ostaficiuc. "Cred ca astfel de intalniri, cum a fost si cea cu deconcentratele, sunt benefice", a adaugat presedintele CJT. "Am batut palma cu domnul presedinte...cu sedinta de guvern, astfel ca aceasta va avea loc la Timisoara la sfarsitul lui aprilie sau inceputul lunii mai", a incheiat Emil Boc.
Data: 12.03.2010 , Sursa: Agenda
Acest articol a fost vizualizat de : 546 ori.

Cuvinte cheie: autostrada Arad,Timisoara, centura Timisoara Sud

tweet This! Distribuie rss

 1-20din 192 »
Ultimele discutii pe forum
Coridorul IV ->Podul Calafat - Vidin
Utilizator:
most
Constructorul podului peste Dunăre Calafat-Vidin pe malul românesc va fi selectat la 15 octombrie, când Ministerul Transporturilor va încheia contractul de execuție în valoare de aproximativ 110 milioane de euro

Coridorul IV ->Podul Calafat - Vidin
Utilizator:
most
Podul Calafat - Vidin
DANUBE BRIDGE MAIN BATCHING CONCRETE PLANT AND PRE CAST SEGMENTS LINES Podul Calafat - Vidin
INFRASTRUCTURES RAILWAY AND HIGHWAY DRAINAGE STRUCTURE Podul Calafat - Vidin
DANUBE BRIDGE PILES IN THE JETTY IN THE PRE CAST SEGMENTS PLANT Podul Calafat - Vidin
DANUBE BRIDGE CAUSEWAY IN THE NO NAVIGATION CHANNEL

Coridorul IV ->Podul Calafat - Vidin
Utilizator:
most
15.01.2008: The construction of Danube Bridge 2 is four months late The construction of the Danube Bridge 2 has been delayed by 4 months due to a discrepency between Bulgarian and Romanian legislation according to the Bulgarian Minister of Transportation, Peter Mutavichev. conform www.vidin-calafat.com Dupa ani si ani de cand se discuta realizarea podului tot mai apar diferente legislative? Cum s-a asteptat atata, sa fie macar vorba de 4 luni si nu de 4 ani.

Coridorul IV ->Podul Calafat - Vidin
Utilizator:
most
Bulgarii s-au apucat de treaba inca din 2007, dar nu la podul propriu-zis. De fapt, firma spaniola FCC a inceput organizarea de santier, a inceput constructia racordului rutier pe malul bulgar, a construit fabrica de betoane, a facut ceva teste cu piloni pe mal, a adus utilajele cate vor transporta acele piese din beton care se vor asambla din aproape in aproape si alte lucrari mai mici.

Coridorul IV ->Podul Calafat - Vidin
Utilizator:
aby2700
Super tare proiectul asta. In imaginea de mai sus am vazut ca lucrarile ar fi trebuit incepute in 2007. Stii cumva in ce stadiu se afla acum proiectul?


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri