Prima pagina    Forum twitter rsswww.infrastructura.info

Suntem pe facebook

Centura buclucasa a municipiului Gherla a fost din nou inchisa


centura Gherla Dupa ce a devenit celebra pentru ca a fost inchisa la doar cateva zile dupa ce a fost inaugurata, centura Gherlei este din nou...inchisa.  De data aceasta, autoritatile promit ca va ramane inchisa doar doua zile, si nu mai bine de cinci luni ca prima data.

 

Centura municipiului Gherla pare urmarita de ghinion
. In august a fost inaugurata cu mare fast de catre premierul Emil Boc si ministru Transporturilor Radu Berceanu. Nu au trecut decat cateva zile si a fost inchisa.

 

Motivul? Niste infiltratii de apa care au facut ca asfaltul sa cedeze si o bucata buna de drum sa se prabuseasca. Autoritatile spuneau atunci ca centura va ramane inchisa doar doua saptamani. Cele 14 zile au trecut, insa, ...mult mai greu...si s-au facut mai bine de cinci luni, adica pana in decembrie.

 

Atunci, centura a fost redeschisa. Tot cu ghinion, se pare, desi de aceasta data a functionat mai mult decat dupa inaugurare. Dupa doua luni de folosinta, azi-dimineata, a fost din nou inchisa.

 

Motivul? Constructorul trebuie sa mai consolideze bucata de drum care s-a prabusit...in august 2009. "La 1 decembrie mai trebuia consolidat inca, dar frigul nu i-a permis constructorului acest lucru. Asa ca a ramas ca ii dam drumul asa, iar cand vremea va permite, sa finalizeze consolidarea", a declarat pentru Stiri de Cluj .ro, primarul municipiului Gherla Dragan-Giurgean Ionel-Ovidiu.

 

Si pentru ca acum vremea permite, centura a fost inchisa pentru consolidare pana maine seara. Circulatia a fost oprita intrucat constructorul trebuie sa mai aduca niste basculante de pamant, si altfel, ar fi blocat traficul. Consturile de consolidare vor fi suportate de constructor.

 

Deocamdata, traficul a fost deviat prin centrul Gherlei. "Este la fel de aglomerat cum era si inainte de a fi data in folosinta a centurii. Acum vor vedea si oamenii cat de importanta este", a mai declarat pentru Stiri de Cluj .ro primarul municipiului Gherla, Dragan-Giurgean Ionel-Ovidiu.

 

Soseaua de centura a Gherlei a costat 7,5 milioane de lei.
Data: 23.02.2010 , Sursa: Stiri de Cluj
Acest articol a fost vizualizat de : 142 ori.

Cuvinte cheie: centura Gherla

tweet This! Distribuie rss

 1-20din 130 »
Ultimele discutii pe forum
Centura Sibiului ->Lucrarile la centura Sibiului se amana pe termen nedetermina
Utilizator:
infrastructura.haos
Se pare ca o noua lucrare importanta pentru infrastructura romaneasca a fost oprita. Centura Sibiului. Ar fi trebuit sa fie terminata in 2006. Oficialii spun ca in 3-4 luni se va gasi un nou constructor. (Pana acum TODINI). Specialistii, insa apreciaza ca reinceperea lucrarilor ar putea dura intre 6 luni si 3 ani. Cititi mai multe in articolul aparut in Ziarul de Sibiu http://www.infrastructura.info/index.php?topic=01/item0&id=322&news=news&cat=1

Centura Sibiului ->Lucrarile la centura Sibiului se amana pe termen nedetermina
Utilizator:
dorum
ce penibili suntem! inca odata ne bagam p... in ea infrastructura pt. ca idiotii de mitici (din guvern, parlament si nu numai) au alte planuri sau pur si simplu sunt prea prosti si ignoranti.... ....sau poate au alte interese...

Centura Sibiului ->Lucrarile la centura Sibiului se amana pe termen nedetermina
Utilizator:
infrastructura.haos
Contractul de lucrari a fost reziliat de catre Antreprenorul Todini Costruzioni Generali S.p.A. in data de 05.10.2006. In vederea finalizarii constructiei variantei de ocolire Sibiu, vor fi lansate procesele de licitatie in vederea atribuirii contractelor de lucrari pentru: 1. Finalizarea lucrarilor de constructie a Sectiunii 1 (~ 14,86 km autostrada) a variantei de ocolire Sibiu, respectiv 2. Constructia a ~ 2,7 km din Sectiunea 2 la standard de autostrada si reabilitarea sectorului de Drum Judetean 106B care va face legatura intre Varianta de ocolire Sibiu la nivel de autostrada si DN 1 / DN 7. Lansarea acestor procese de licitatie depinde, in primul rand, de aprobarea de catre Guvernul Romaniei a propunerii de amendare a Memorandumului de Finantare aferent masurii ISPA 2001 RO 16 P PT 005. Conform datelor furnizate de CNADR Ordin de Incepere a lucrarilor ar putea fi dat in data de 3/3/2008iar perioada de executie ar urma sa fie de 2 ani. Proiectul Tehnic si Documentatia de Lici

Centura Sibiului ->Centura Sibiului se scufunda in gunoaie
Utilizator:
silvana
Vezi fotografii pe http://silvanaarmat.blogspot.com/2008/03/centura-sibiului-se-scufunda-in-gunoaie.html


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri