Prima pagina    Forum Adauga legatura la: YahooAdauga legatura la: GoogleAdauga legatura la: Power OldieAdauga legatura la: DiggAdauga legatura la: Del.icio.usAdauga legatura la: RedditAdauga legatura la: JumptagsAdauga legatura la: NetscapeAdauga legatura la: BlinklistAdauga legatura la: DiigoCurs valutar 3 mar 2008
EUR 3,761
USD 2,478
XAU 78,0003

Google

Campania Taxa rea! ajunge in Parlamentul European


taxa auto in eruopaEuroparlamentarii romani, Sebastian Bodu si Marian Zlotea, vor sa-i convinga pe colegii din PE sa semneze declaratia care prevede restituirea integrala a banilor din taxa auto Europarlamentarii PD-L Sebastian Bodu si Marian Zlotea vor lansa luni in Parlamentul European campania "Taxa rea!". Cei doi vor sa-i convinga pe colegii din legislativul european sa semneze declaratia care prevede restituirea integrala, de catre Guvernul roman, a banilor din taxa de prima inmatriculare
.
Potrivit NewsIn, au fost tiparite 1000 de materiale informative si 50 de postere, care urmeaza a fi distribuite si afisate in interiorul Parlamentului European (40 de buletine informative si 10 postere au fost tiparite si in limba romana, ele fiind destinate europarlamentarilor romani). "Sloganul campaniei realizata in stil occidental este "Bad tax!" (Taxa rea) si are ca mesaj secundar "Made in Romania. Illegal in Europe!", se arata intr-un comunicat semnat de Bodu si Zlotea.
Prin demersul lor, democrat-liberalii vor sa atraga atentia tuturor europarlamentarilor asupra faptului ca perceperea unei taxe fiscale la inmatricularea in Romania a unui autoturism fabricat in Europa "reprezinta o grava incalcare a dreptului comunitar si un precedent de neacceptat".
Pentru a deveni pozitie oficiala a Parlamentului European, declaratia are nevoie de aproape 400 de semnaturi. Termenul limita de semnere a declaratiei este 22 mai 2008.
Campania din PE vine dupa ce parlamentarii de la Bucuresti ai PD-L au initiat o motiune simpla care cerea restituirea taxei, motiune adoptata de Camera Deputatilor. Guvernul a precizat insa ca, din cadrul dezbaterilor, a reiesit ca de fapt se solicita o mai buna calculare a unei taxe de poluare, motiv pentru care se lucreaza la o alta formulă in acest sens.

 1-20din 74 »
Ultimele discutii pe forum
DN1 Bucuresti - Brasov ->sesizari si reclamatii
Utilizator:
ltc
http://www.cestrin.ro:8080/sesizari/default.aspx

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
Nebhotep
sper sa nu le treaca repede. Nu ar fi primul proiect care incepe in fortza si se incheie cu scandal.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Re: DN Sibiu - Brasov
Utilizator:
aby2700
Sper sa nu fie doar un elan de inceput, si sa o lase mai moale pe parcurs.situatia era asemanatoare. Foarte multe tronsoane in care se circula pe o singura banda. In iarna insa, se circula normal. Toate sectoarele unde s-au realizat escavatii erau asfaltate, semafoarele erau scoase. cred ca au lucrat bine pana acuma. Sa speram ca si rezultatul final sa fie la fel de bine.

DN1 Bucuresti - Brasov ->Despre Colas in presa
Utilizator:
infrastructura.haos
[i:e29b04bb68]Podul des vizitat de Basescu a inghitit 515 miliarde, fiind reparat de SC Constructii Feroviare Iasi – Grup Colas SA, lucrarea fiind contractata pe un an, desi legea prevede "de regula nu mai mult de o luna". Grupul francez Colas a preluat in urma cu cativa ani si SC SCREG Romania SRL, despre care presa buzoiana a scris ca exploata balastul din zona pilonilor podului, fapt ce ar fi afectat fundatiile acestuia. Excavarile de pietris au fost executate pe baza unui studiu intocmit de IPTANA mai sus mentionata. Francezii detin 51% din firma ieseana si nu este de mirare ca CNADNR i-a cadorisit, deoarece compania statului este asociata cu COLAS la Sorocam SRL din Bucuresti, alta abonata la banii publici, si care il are ca administrator chiar pe fostul director al companiei. Sorocam s-a ales in noiembrie 2004 cu un contract de 12 miliarde de lei, in urma unei licitatii organizate de Primaria Capitalei, pentru executarea unor lucrari de canalizare ape pluviale si

DN1 Bucuresti - Brasov ->DN1 Bucuresti - Brasov
Utilizator:
infrastructura.haos
In Romania functioneaza din 1998 si are peste 300 angajati. Cifra de afaceri la nivelul anului 2004 a fost in jur de 50 milioane euro. Firma a avut de-a lungul timpului, numeroase contracte cu CNADNR. Se pare chiar ca ar fi una din 'preferatele' ministrului Berceanu. Firma are la randul sau participatii la numeroase firme importante de constructii din Bucuresti, Iasi, Timisoara si Constanta.


Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri