Prima pagina    Forum twitter rsswww.infrastructura.info

Suntem pe facebook

Autostrada va trece chiar prin primarie


Construirea autostrazii Bucuresti-Brasov a creat multe dispute, mai ales in randul celor care vor fi expropiati. Daca pentru unii noua sosea este motiv de suparare, primarul din comuna prahoveana Barcanesti este fericit. Va avea primarie noua, pentru ca cea veche sta in calea autostrazii.

Gheorghe Dima este primar in Barcanesti din 1990 si de atunci se chinuie sa-si faca sediu nou, insa niciodata nu a reusit sa faca rost de fonduri.

A fost nevoie de autostrada pentru ca visul lui sa devina realitate.

Pentru ca acum primaria din comuna Barcanesti va fi demolata, iar prin dreptul ei va trece moderna sosea care va lega Bucurestiul de Brasov

. Primarul Gheorghe Dima, nu este deloc afectat de demolare, ba din contra, spune ca va ridica un sediu nou cu aceasta ocazie. 'Ma bucur ca imi darama cladirea. Abia acum visul meu va deveni realitate. In plus, sunt obligati (n.r. Compania Nationala de Autostrazi) sa-mi dea bani pentru alt sediu.

Oricum, cladirea in care functionam este foarte veche. Mai are putin si cade pe noi', ne-a spus edilul.

Primarul Gheorghe Dima are deja si un proiect pentru noul sediu, lucrare care, spune el, va costa circa 15 miliarde de lei vechi.

Pentru ca pusese de mult timp gand rau vechii cladiri, primarul are deja proiectul noului sediu al primariei. Acesta va fi o cladire impozanta, cu trei nivele, cu pereti de sticla si cu un design nonconformist.


Data: 21.08.2007 , Sursa: Libertatea
Acest articol a fost vizualizat de : 2747 ori.

Cuvinte cheie: Autostrada Bucuresti-Brasov,Comarnic,Moara Vlasiei,centura,autostrazi

tweet This! Distribuie rss
Alte Stiri din aceeasi categorie

 1-20din 181 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Bucuresti - Brasov ->Comarnic-Brasov
Utilizator:
Lutic
Cica in maxim 2 saptamani se semneaza contractul de concesiune pentru tronsonul Comarnic-Brasov, care face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov! Oare chiar o fi adevarat?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
cristi
Viteza de proiectare a autostrazilor, in diferite tari (km/h): Tara - Ses - Deal - Munte Anglia - 112 - 96 - 80 Austria - 140 - 120 - 100 Belgia - 120 - 100 - 80 Elvetia - 120 - 100 - 80 Franta - 140 - 120 - 100 Italia - 120 - 100 - 80 Japonia - 120 - 100 - 80 S.U.A. - 112 - 96 - 80 ------------------------------- Romania - 120 - 100 - 80 P.S. Tari rank-urile :))

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Intersectie pe o autostrada din Italia(Napoli). Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Oare om vedea vreodata asa ceva si la noi?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Ce ziceti de acest viaduct? Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Asa da!

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Autostrada de mica viteza
Utilizator:
infrastructura.haos
Stimați praticipanți la trafic. Compania națională de „autostrăzi” are plăcerea să vă aducă la cunoștință cea mai proastă veste din domeniul său de incompetență. A! Nu vă gândiți că ne-am adjudecat ultimul loc în lume la lipsa de șosele omenești. Cât timp vor mai exista triburile alea independente de la sud de Uganda, adică până n-o să moară toți în accidente de elefant, o să fim doar de râsul Albaniei. Deci: despre al’ceva e vorba în comunicat. E vorba despre datele tehnice ale autostrăzii de 1.500.000.000 de euroi înșirați pe 169 de kilometri, de la București la Brașov. Sărim peste amănuntele de interes turistic, gen „pe stânga - calea ferată, pe dreapta – localitatea Buda”. Doar e autostradă, ce dracu; din calea ăsteia trebuie să dispară toată bariera, gaborimea de circulație din colțul Sinăii și trecerea de pietoni (Comarnic, Bușteni, Predeal). Autostrada e făcută să te sui pe ea,


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri