Prima pagina    Forum twitter rsswww.infrastructura.info

Suntem pe facebook

Autostrada Comarnic - Brasov a intrat in criza de timp


Semnarea contractului de concesiune a tronsonului Comarnic - Braşov ar putea fi suspendată în cazul în care consorţiul format din companiile Vinci şi Aktor lungesc negocierile până anul viitor.

„Nu o să stau în negocieri chiar doi trei ani aşa. Adică dacă nu reuşim până spre sfârşitul anului acesta, eu cred că o să le transmit că eu consider că nu mai sunt interesaţi de acest contract”, a declarat, pentru capital
.ro, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Berceanu a declarat ca punctele ramase de discutat sunt unele peste care nu se poate trece usor si se refera „la preturi, la niste modalitati, care erau trecute in documente”. Potrivit ministrului de resort, contractul de concesiune este in proces de negociere de circa 2 ani, daca se aduna toate etapele prin care a trecut.

Consortiul vrea „sa se umble la bani”

Radu Berceanu a precizat ca el nu doreste sa renunte la acest contract, dar nici nu poate accepta orice conditii si nici nu este dispus sa poarte negocieri prea indelungate. Astfel, Berceanu a explicat ca desi in luna iunie au mai ramas doua sau trei puncte de negociet dintr-un total de aproximativ 50, nici in acest moment nu s-a putut ajunge la un acord.

„Acele doua-trei puncte de negociat le avem in continuare. Din luna mai iunie si pana acum tot negociem. Eu nu sunt dispus sa accept nimic de genul Bechtel, prefer sa nu se incheie contractul”, a subliniat Berceanu.
Data: 17.11.2009 , Sursa: Capital
Acest articol a fost vizualizat de : 315 ori.

Cuvinte cheie: autostrada Comarnic,Brasov

tweet This! Distribuie rss
Alte Stiri din aceeasi categorie

 1-20din 177 »
Ultimele discutii pe forum
Autostrada Bucuresti - Brasov ->Comarnic-Brasov
Utilizator:
Lutic
Cica in maxim 2 saptamani se semneaza contractul de concesiune pentru tronsonul Comarnic-Brasov, care face parte din Autostrada Bucuresti-Brasov! Oare chiar o fi adevarat?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
cristi
Viteza de proiectare a autostrazilor, in diferite tari (km/h): Tara - Ses - Deal - Munte Anglia - 112 - 96 - 80 Austria - 140 - 120 - 100 Belgia - 120 - 100 - 80 Elvetia - 120 - 100 - 80 Franta - 140 - 120 - 100 Italia - 120 - 100 - 80 Japonia - 120 - 100 - 80 S.U.A. - 112 - 96 - 80 ------------------------------- Romania - 120 - 100 - 80 P.S. Tari rank-urile :))

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Intersectie pe o autostrada din Italia(Napoli). Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Oare om vedea vreodata asa ceva si la noi?

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Utilizator:
infrastructura.haos
Ce ziceti de acest viaduct? Pe autostrada Ploiesti-Brasov se va circula și cu 80 km/oră
Asa da!

Autostrada Bucuresti - Brasov ->Autostrada de mica viteza
Utilizator:
infrastructura.haos
Stimați praticipanți la trafic. Compania națională de „autostrăzi” are plăcerea să vă aducă la cunoștință cea mai proastă veste din domeniul său de incompetență. A! Nu vă gândiți că ne-am adjudecat ultimul loc în lume la lipsa de șosele omenești. Cât timp vor mai exista triburile alea independente de la sud de Uganda, adică până n-o să moară toți în accidente de elefant, o să fim doar de râsul Albaniei. Deci: despre al’ceva e vorba în comunicat. E vorba despre datele tehnice ale autostrăzii de 1.500.000.000 de euroi înșirați pe 169 de kilometri, de la București la Brașov. Sărim peste amănuntele de interes turistic, gen „pe stânga - calea ferată, pe dreapta – localitatea Buda”. Doar e autostradă, ce dracu; din calea ăsteia trebuie să dispară toată bariera, gaborimea de circulație din colțul Sinăii și trecerea de pietoni (Comarnic, Bușteni, Predeal). Autostrada e făcută să te sui pe ea,


Prieteni, id-uri messenger | Masini modificate | Dacia Sandero
Bucuresti| Autostrada Soarelui| Coridorul IV| Autostrada Transilvania| Autostrada Bucuresti-Brasov| Autostrada Bucuresti-Pitesti| Centuri Ocolitoare| Drumuri express| Drumuri Nationale| Norme TEM| Reteaua de drumuri|
Impozite si taxe auto | Zone metropolitane | Statistici nationale| Statistici europene| linkuri